Language

Infosessie Schotse Handelsmissie Zorgsector

Datum: 
18 Jan 2018 11:00 - 13:00
Plaats: 
Hotel Weinebrugge - Brugge

Van 11 tot 14 maart 2018 organiseert de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) West-Vlaanderen een handelsmissie naar Schotland en Engeland voor West-Vlaamse bedrijven die zich (ook) actief richten op de zorgsector.

Als voorbereiding op deze handelsmissie wordt een infosessie georganiseerd op donderdag 18 januari in hotel Weinebrugge te Brugge.

Tijdens deze sessie worden de resultaten besproken van een enquête rond deze twee belangrijke thema’s en hun impact op de omzetgroei bij de bedrijven die actief zijn in de zorgeconomie.

Deze interactieve sessie is tegelijk een voorbereiding op handelsmissies naar Nederland en Schotland, als onderdeel van het SHINE project. Er zal dan ook worden gepeild bij de aanwezige deelnemers naar de verwachtingen rond deze handelsmissies, zodat die optimaal kunnen worden voorbereid.

Deze sessie is een onderdeel van het SHINE Project dat de zorgeconomie in West-Vlaanderen wil versterken door samenwerking te stimuleren tussen actoren uit profit en social profit, in lijn met de doelstelling van de Fabriek voor de Toekomst Zorgeconomie.

Lees meer over de infossessie en schrijf gratis in

Deelname: 
organisatie door derden