Oneerlijk voordeel

Een oneerlijk voordeel is dé reden waarom klanten voor jou kiezen en niet voor je concurrent. We noemen het "oneerlijk" omdat je concurrent die troef niet zomaar van je kan kopiëren. Heb je als onderneming een "oneerlijk voordeel", dan heb je een ultiem wapen in de concurrentiestrijd en een troefkaart voor de toekomst. Op voorwaarde dat je er slim mee omspringt...

Het debat

In dit Centexbel Café zoemen we in op het behalen en communiceren van deze zogenoemde oneerlijke voordelen voor Vlaamse bedrijven. In een open discussie kan het publiek interageren met de experts die in onze zetel plaatsnemen over volgende onderwerpen:

  • Hoe vind je je oneerlijk voordeel? En wat doe je er mee?
  • Hoe te communiceren over de verschillende sterke punten die het bedrijf bezit?
  • Welke manieren er zijn om oneerlijke voordelen te beschermen?

Welkom op het derde "Centexbel Café" voor een doorgedreven discussie in een ontspannen sfeer, met een experten panel, een hapje en een drankje.

Tarieven en Voorwaarden

Centexbel leden: 100 euro

Andere deelnemers: 120 euro

kmo-portefeuille 

Erkenningsnummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.