Zorg dat je klaar bent voor een toekomst met blockchain gerelateerde opportuniteiten!

Blockchain is veel meer dan bitcoin of ander cryptogeld. Daarom focust deze lezing specifiek op mogelijke blockchaintoepassingen in de industrie en gaat niet over cryptovaluta. 

Programma

Deze technologie vindt meer en meer succesvolle toepassingen in de logistiek, supplychain management, productie, certificatie, Internet of Things (IoT), creatieve industrie, E-commerce, onderzoek en innovatie of IP.

Wij willen de deelnemers inzicht geven in de mogelijkheden van de blockchaintechnologie (BCT) en in veranderingen die de introductie van de blockchaintechnologie met zich zal meebrengen voor hun organisatie, hun leveranciers en hun klanten.

Gastspreker

Maka De Lameillieure, Antwerp Management School 

Tarieven en Voorwaarden

Centexbel leden: 100 euro

Andere deelnemers: 120 euro

kmo-portefeuille 

Erkenningsnummer Centexbel DV.O101549

Uw inschrijving is enkel geldig na ontvangst van onze elektronische bevestiging.
Na inschrijving ontvangt u een factuur voor de betaling, inclusief 21% BTW. Eventuele annuleringen dienen schriftelijk te gebeuren. Bij annuleringen na 5 dagen voor aanvang van de sessie wordt geen terugbetaling voorzien. Deelnemers kunnen zich ten allen tijde door een andere persoon laten vervangen. In dit geval worden geen extra kosten aangerekend. Gelieve wel de naamsverandering door te geven.